Wrom wrom!

Nu jävlar ska vi ut och åka motorcykel!

Så skulle man kunna dra igång leken jag nämnde i föregående inlägg. Scenariot är nämligen att man är ute och drar på varsin MC, och detta gör man bäst i ring, eller mer icketöntigt, runt ett bord kantat av ölburkar och bandanas.

Alla håller upp sina händer som om man håller ett styre. En person börjar, kanske med att låta Wrom (och göra en gasgest), vilket skickar vidare till nästa person i ledet. Denna skall då agera fort, antingen genom att låta likadant, eller så lägger han/hon till ytterligare ett Wrom vilket skickar vidare till nästnästa person.

Det sista valet man har är att göra en tvärnit, och detta skall liksom Wromen göras med obestridlig inlevelse. Nita som aldrig förr! Gör man detta så skickas "det" tillbaka till personen till vänster om den nitande personen (om man utgår från att turordningen är medsols).

Nyckeln till framgång i denna lek är att man håller koll på vilka som åkt ut (kört i diket) för att veta när det är ens egen tur att agera. För agerar man vid fel tillfälle, eller inte alls när man egentligen skulle... Ja, då är man KÖRD!

Have fun, och kör för allt i världen inte försiktigt.


Kommentarer

Den nyfikne får återkomma, för svar på sin kommentar.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Till bloggens startsida
Trackback
RSS 2.0