Uppdatering

Vad har hänt i Joels liv under senaste veckan då?

Jo, han har åkt från vårvärmen i Stockholm för att stå tre nattimmar i en skidbacke och spela in reklamfilm. Men trots de frusna tårna och den röda mulen tyckte han det var ganska spännande.

Han har också börjat cykla till jobbet varje dag, och därmed också fått lära sig att folk är snabba med att påpeka att trottoarer inte är till för att cykla på.

Joel har också fått det svart på vitt, ordagrant faktiskt, att hans öron ser olika ut. Det ser man klart och tydligt i hans nya pass, där hans signatur faktiskt ser ut att vara skriven av kollegans 5-åriga dotter.

Vidare har han återigen fått lära sig att bara för att man mycket väl känner igen en människa så betyder det inte att de två känner varandra. Henrik Hjelt till exempel har ingen aning om vem killen som log och lyfte handen mot honom var, trots att den killen sett honom i många många år på Parlamentet i Tv4.

Men det mest spännande är nog ändå att han idag lade ett väldigt betydelsefullt kuvert i den stora gula lådan runt hörnet. I det låg nämligen en komplett ansökan till Santa Barbara City College till hösten.

Men det var allt för nu. Tillsvidare kära vänner får ni ha en trevlig vårhelg, trots att gubben på tv sa att det skulle vara kallt och jävligt.

Kommentarer
ullisar skrev:

santa barbara minsann? jahaja. ska det till att hållas tummar nu då kanske? av mig alltså. säg bara till isf!

2009-05-01 @ 21:11:20
URL: http://ullrika.se
Joel skrev:

Det får mer än gärna hållas tummar. Tack ska du ha!

2009-05-04 @ 23:19:54
URL: http://joeltipsar.blogg.se/

Den nyfikne får återkomma, för svar på sin kommentar.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Till bloggens startsida
Trackback
RSS 2.0