Heja D.I.F

Djurgårsfans, samlas! Med fjorton matcher kvar krävs samlad kraftansträngning för att slippa kvalserie, eller till och med knipa en slutspelsplats. Därför har generösa Djurgården hockey gått ut med ett kampanjpris som ger dig biljetter i klacken till resterande sju hemmamatcher för, håll i hatten, 500 kr! (Kampanjpris finns även på alla andra platsalternativ). Men då de flesta läsare av denna blogg inte bor i Stockholm mig veterligen så är väl denna uppmaning totalt meningslös. Men ändå.


Kommentarer
J skrev:

Njae, jag skulle vilja säga att eftersom det är helt urblåst att heja på djurgårdsapor så är uppmaningen totalt värdelös.



Snygg bild förresten, han fattar inte att han inte står på is =P

2009-01-16 @ 19:22:51
URL: http://kreftans.blogg.se/
Joel skrev:

Jag låter den där gå, men nästa gång kanske det smäller! Typ arga kommentarer på ALLA dina inlägg eller nåt, tänk dej det.

2009-01-16 @ 21:01:34
URL: http://joeltipsar.blogg.se/
Tojjan skrev:

Vi som inte kan betala femhundra för att se DIF i Sthlm i försök att hålla sig kvar, får betala ordinarie när de spelar mot Frölönda den 28 februari. Men det är en hemlis. Sambon fyller år, en present. Sonen den äldre valde match och som den sanna DIF:are sonen är valde han en match som han har behållning av. Att DIF ramlar ur serien tror väl ingen på? Och att de spöar skadedrabbade Frölönda om en månad lite drygt, vet ju alla =)



//Kram V

2009-01-17 @ 14:11:11
URL: http://tojjan.blogspot.com
Joel skrev:

Det tycker jag låter som en alldeles utmärkt idé! Och en sådan kloker son du har, som trots boende långt från ladugårds gärde har hamnat helt rätt i sina värderingar! Go DIF!

2009-01-18 @ 12:47:03
URL: http://joeltipsar.blogg.se/

Den nyfikne får återkomma, för svar på sin kommentar.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Till bloggens startsida
Trackback
RSS 2.0