Rea-dårar

Jag har hållit mig ifrån den i största möjliga mån verkligen. Årets mellandagsrea alltså, som det tydligen fortfarande heter i slutet av januari året efter. Folk förvandlas liksom till något helt annat är just folk. Gamar är det tråkigaste, men också mest målande uttryck jag kan komma på. Fast ändå inte. Gamar väntar ju tills deras byte har dött. Rea-dårarna väntar banne mig inte på att någon ska självdö, de tar saken i egna händer och totalt suger livet ur alla omkring sig. Gärna med god hjälp av en barn(strids)vagn som de pressar framåt mot sitt mål. Visserligen innehåller den också en unge, men vårdslösheten sparas det ändå inte på. Plagg far och flyger, för de har nämligen inget värde längre nu när prislappen är röd. På golvet, på killen bredvid, över taklampan - klädhängare får en helt ny innebörd.

Det är nästan så att jag skäms när jag går fram till den utbrända kassörskan och lägger fram mitt fynd. Skäll på mig, mörda mig med blicken, säg något spydigt. Jag förstår precis! Jag hatar dem också, jäkla rea-dårar!

Kommentarer
Manzuri skrev:

Hehe, men varför handlade du själv då...?

Vi har hoppat över helt och hållet. Fast vi kanske borde ge oss ut.

Förra året blev det en vinteroverall till en unge för 300 spänn, som hösten efter kostade 700 igen. Man får ju chansa på storlek, men det var det fan värt.

2009-01-29 @ 09:10:19
URL: http://manzuri.wordpress.com/
sthlmBEAT girlzz [E L I D A] skrev:

rea är ju heaven killen! speciellt halva-reapriset... mmm! :D

2009-01-29 @ 09:24:08
URL: http://sthlmbeat.blogg.se/
Joel skrev:

Jag citerar: "i största möjliga mån". Det kommer en tid då man får svälja sina principer och göra vad som är bäst för sin plånbok helt enkelt. Och så började jag min shopping kl 19 igår vilket besparade mig från de flesta irritationsmoment.

2009-01-29 @ 09:24:22
URL: http://joeltipsar.blogg.se/
Tojjan skrev:

Ännu en intressant storstadsgrej; kunde du b ö r j a handla kl 19?! Då har ju allt i vår lilla by (60 ooo invånare) varit stängt i en timma. Nämnde jag att vi har ett (1) systembolag? fatta vilka skillnader det råder i detta land...



Sambon gav sig ut i fredags för att leta skjorta. Kom hem med två Ripley-skjortor (heter de så?) för 149 kr st. Ordinarie pris 599. Inte utan att man undrar hur många hundra procent affärerna slänger på. Och då blir ju rea ett helt OK alternativ.



Ha det,

mvh Tojjan

2009-01-29 @ 13:53:55
URL: http://www.tojjan.blogspot.com
Joel skrev:

Ja fast då är det bara Åhléns City som har öppet, men det är också en himlans bra butik. Allt annat stänger 19. Dock har vi några fler systembolag.



Ja man kan verkligen fynda på rean, och jag älskar när man hittar fina saker för lite pengar, men det tar ju på krafterna att behöva kämpa för sitt liv hela dagen också. Jag står till exempel inte ut med att folk bara slänger kläder överallt istället för att lägga/hänga tillbaka dem på rätt plats.

2009-01-29 @ 14:31:03
URL: http://joeltipsar.blogg.se/
ullisar skrev:

nädå! vi hatar er inte. vi vill bli av med skiten. den kostar mer att ha liggande på lager än att sälja med förlust. (som svar på tojjans undring :)

2009-01-30 @ 00:47:33
URL: http://akirllu.blogg.se/
J skrev:

Tricket är att bara handla fula kläder som ingen annan vill ha.

2009-01-30 @ 08:37:29
URL: http://kreftans.blogg.se/

Den nyfikne får återkomma, för svar på sin kommentar.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Till bloggens startsida
Trackback
RSS 2.0